werk in opdracht / kopen op afbetaling / materialen

foto schilderspalet Chris Timmer

Werk in opdracht

Ook voor werk in opdracht kan men bij Chris terecht, waarbij vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt voor wat betreft onderwerp, afmetingen, prijs etc. Zoals te zien is in zijn portfolio maakt Chris allerlei soorten schilderijen. Mannen, vrouwen, koeien, paarden, je kunt het zo gek niet bedenken. Bij het schilderij kan op verzoek een echtheids-certificaat worden meegeleverd.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kopen op afbetaling

Het geld voor een schilderij is niet voor iedereen makkelijk op tafel te leggen. Daarom is het mogelijk een schilderij aan te schaffen, of te laten maken, en de prijs op afbetaling te voldoen. Hiertoe maken we contract op, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Materialen

Een mooi schilderij verdient het om geschilderd te worden op echt kwaliteitsdoek. Daarom gebruikt Chris het in Antwerpen gefabriceerde linnen van 435 gr/m². Dit linnen wordt eerst behandeld met beenderlijm, waarna het 3 keer wordt voorzien van een gesso-laag. Het hout voor het raamwerk is Oost-Europees grenen, wat door de langzame groei van de bomen een zeer fijne structuur heeft. 

Voor een passende lijst kunt u terecht bij lijstenmakerij Kreawood, wat gevestigd is Smeepoortstraat 26 in Harderwijk.