werk in opdracht / kopen op afbetaling / modellen

foto schilderspalet Chris Timmer

Werk in opdracht

Ook voor werk in opdracht (bijvoorbeeld portretten of muurschilderingen) kan men bij Chris terecht, waarbij vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt voor wat betreft onderwerp, afmetingen, prijs etc.

Zeker voor mensen die een paard bezitten kan dit interessant zijn. Met goede foto’s als voorbeeld kunt u uw trouwe viervoeter laten vereeuwigen, wie wil dat nou niet?

Maar ook voor een stilleven, waarbij u zelf het onderwerp kan bepalen, kunt u bij Chris terecht.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kopen op afbetaling

Het geld voor een schilderij is niet voor iedereen makkelijk op tafel te leggen. Daarom is het mogelijk een schilderij aan te schaffen, of te laten maken, en de prijs op afbetaling te voldoen. Hiertoe maken we contract op, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Modellen

Chris zou graag werken met mensen die, eventueel tegen een kleine vergoeding als (naakt)model poseren. Chris maakt dan foto’s van het model en bepaalt in samenspraak met het model welke foto voor het schilderij zal worden gebruikt voor een schilderij. Meer weten? Neem contact op met Chris. Uiteraard zullen de foto’s niet openbaar gemaakt worden.